Head Scuba-Eco
     
Scuba-eco nutrient loading specialty instructeur
 

Het nutrient loading project is afhankelijk van duikinstructeurs om de achtergrondkennis over het probleem van eutrofiëring én de technieken voor het analyseren van watermonsters aan geïnteresseerde duikers uit te leggen. Instructeurs die deze verantwoordelijkheid op zich willen nemen kunnen zich via deze internetpagina kwalificeren.

De instructeurcursus gaat dieper op de stof in dan de consumentencursus. Voor het succes van het project is het essentieel dat de instructeurs die de metingen begeleiden een diepgaand begrip van de materie hebben. Die noodzaak komt voort uit de waarschijnlijkheid dat niet alleen tijdens de cursus vragen van leerlingen te verwachten zijn, maar dat ook tijdens een herhaald contact met de deelnemers tijdens meetsessies een aanvullende behoefte aan uitleg kan bestaan.

De cursus is modulair. Na het afronden van de inschrijfprocedure wordt je toegelaten op de eerste pagina. Op de pagina’s krijg je uitleg over achtergrondinformatie in de volgorde van de consumentencursus – de informatie is een voorbereiding om vragen van leerlingen te kunnen beantwoorden. In optionele pdf bestanden en via links naar relevante internetpagina’s kun je de kennis over onderwerpen zoals chemie en biologie nog verdiepen. Na het bestuderen van de kennis op de pagina krijg je vragen over de bestudeerde informatie. Juiste antwoorden geven je dan toegang tot de volgende pagina, waar dezelfde procedure verwacht mag worden.

Wanneer je op de laatste pagina bent aangekomen, betekent dit dat je beschikt over de nodige kennis om over het onderwerp les te geven aan sportduikers. Je ontvangt dan per post een certificaat, een Cd-rom met hulpmiddelen voor het geven van de cursus en het aanvraagformulier voor je specialty instructor brevet dat je na het invullen van de ontbrekende gegevens aan je PADI kantoor moet sturen. Instructeurs van andere organisaties mogen de cursus wel doen, maar moeten zelf met hun duikorganisatie uitmaken of (en hoe) ze voor een kwalificatie in aanmerking kunnen komen.

Naast giften van Project AWARE en Scuba Publications, waarmee de eerste opzet van dit programma gefinancierd is, is de instructeurcursus de enige bron van inkomsten voor www.scuba-eco.com. De cursusprijs van 89 Euro helpt ons bij het onderhoud en de verdere ontwikkeling van deze internetservice en de bijbehorende hulpmiddelen.

Na het afronden van de cursus kunnen instructeurs altijd terecht op de cursuspagina, zolang deze internetpagina bestaat. Op deze manier zijn altijd hulpmiddelen beschikbaar die nuttig zijn bij het beantwoorden van vragen en kan een instructeur zich opnieuw voorbereiden wanneer het langer geleden sinds de cursus de laatste keer gegeven is.

 
Sluit je aan bij de instructeurs die zich al gekwalificeerd hebben als nutrient loading specialty instructeur.
Sluit je aan bij de instructeurs die zich al gekwalificeerd hebben als nutrient loading specialty instructeur.
Bron: IT College
Je cursus is ontworpen en wordt ondersteund door het IT College.
Je cursus is ontworpen en wordt ondersteund door het IT College.
Bron: IT College
 
 
 
 
Functies
 
Klik hier voor de inschrijfprocedure
Terug naar de hoofdpagina
 
 
 

Login instructeurcursus

 

Naam:

Paswoord:

Opmerking: wanneer je het paswoord niet meer weet, vul dan je email in en klik op verzenden – we sturen je dan het paswoord op je email adres.
 
 
 
FAQ
 

Moet je PADI instructeur zijn om je in te schrijven voor de scuba-eco nutrient loading specialty instructeurcursus?

Nee, de toegang tot informatie is niet beperkt. Instructeurs van andere duikorganisaties en geïnteresseerde duikers kunnen aan de cursus deelnemen. Deelnemers die geen PADI instructeur zijn worden bij succesvolle afronding echter niet gebrevetteerd. Ze ontvangen een certificaat als bevestiging van de succesvolle deelname. Het afronden van de cursus betekend niet dat je ook les mag geven. Het recht om les te geven kan alleen gegeven worden door duikorganisaties zoals PADI.

Wat is inbegrepen in het cursusgeld?

De cursus, een certificaat en een Cd-rom met hulpmiddelen om de cursus te geven. De brevetkosten bij PADI (methode 1 aanvraag voor specialty instructeur) zijn niet inbegrepen.

Is het gebruikelijk dat een specialty instructeurcursus in de vorm van eLearning via het internet gedaan kan worden?

Nee. Dit is de eerste cursus ter wereld waarvoor door PADI toestemming is gegeven om van dit middel gebruik te maken. De redenen hiervoor zijn aan de ene kant het theoretische karakter van de cursus, en aan de andere kant de noodzaak om instructeurs over de hele wereld te bereiken om het nutrient loading programma tot een succes te maken.

 
 
 
Scuba Publications - WorldService
Scuba Publications